woensdag 19 november 2008

Profrenners bollen uit op Curaçao

Ieder jaar zakken de profrenners aan het einde van het seizoen af naar Curaçao. De renners genieten er van luxe en ontspanning en rijden er de Curaçao Amstel Race.

Fantastisch concept eigenlijk. Renners worden aan het einde van het seizoen uitgenodigd op het Antilliaanse eiland Curaçao voor een ontspannend einde van een lang seizoen. Hun fietsen hebben ze mee, maar die blijven voor 1 keer aan de kant. Ze hebben wel wat beter te doen als te koersen. Snorkelen, diepzeeduiken in een eindeloosaquarium vol felgekleurde vissen dat de Caribische Zee is. Lekker eten, wat beachvolleyballen. Tussen de palmbomen genieten van de hevig bakkende zon op het witte zand, een lekkere exotische cocktail in de hand. Wat bijpraten met de collega's. Het eiland verkennen, even zwemmen tussen de dolfijnen door, een uurtje scheuren over de diepblauwe gerimpelde zee op een jetski. Curaçao is dolce far niente, uitblazen voor de renners.

Ook de Belgische renners Stijn Devolder, Greg Van Avermaet, Jurgen Van den Broeck, Jürgen Roelandts en Wouter Weylandt zijn van de partij. Geniet maar even mee!



Stijn Devolder en Wouter Weylandt



Greg van Avermaet



Stijn Devolder



Stijn Devolder



Jurgen Van den Broeck (en vriendin?)



Jurgen Van den Broeck en Stijn Devolder



Jürgen Roelandts en Wouter Weylandt



Stijn Devolder en Greg Van Avermaet



Greg Van Avermaet



Jürgen Roelandts, Greg Van Avermaet, Wouter Weylandt, Jurgen Van den Broeck en Stijn Devolder


Natuurlijk werd er ook nog gekoerst. Andy Schleck won voor Stijn Devolder.

Geen opmerkingen: